Skoletilbud i Kunstforeningen

Næstved Kunstforening tilbyder i forbindelse med udstillingerne og med støtte fra Næstved Kommune skoleforløb i samarbejde med de udstillende kunstnere. Formålet med forløbene er at give flere børn oplevelser med kunst, både med at se og at skabe selv.

Desuden vil vi udbrede kendskabet til Næstved Kunstforening, ved at børn og voksne kommer på besøg og oplever en fernisering til ved afslutningen af forløbene.

Information om de konkrete forløb vil kunne findes på denne side og i medlemsbladet samt på Skoletjenestens hjemmeside: https://skoletjenesten.dk/nk (link direkte til Kunstforeningens tilbud: https://skoletjenesten.dk/naestved-kunstforening-0).

Der er også mulighed for at komme på besøg med en skoleklasse for at se, diskutere og evt. lave skitser på stedet. Det er gratis for skoleklasser og kan foregå udenfor kunstforeningens almindelige åbningstider. Kontakt skoleudvalget for at lave en aftale.

Skoletilbud i efteråret 2020 er allerede aftalt med lærerne, og der er venteliste til forårets forløb. Kontakt skoleudvalget, hvis du er interesseret i at komme på venteliste.

Skoleudvalget består af:

Annelise Hopff
tlf. 55 45 30 55
annelise.hopff@c.dk

Jytte Rasmussen
tlf. 21 36 33 36
jytte.rasmussen7@gmail.com

Anna Johansen
tlf. 31 36 24 65
anna@anagon.dk
Kan kontaktes på AULA, lærer på Ellebækskolen

Velkommen
Om Næstved Kunstforening
Medlemskab
Udstillinger/Arrangementer
Aktuel udstilling
Skoletilbud
Andre arrangementer
Fotoarkiv
Publikationer
Meddelelser fra bestyrelsen
Links
Kontakt
Næstved Kunstforening - Sct. Peders Kirkeplads 14 C - 4700 Næstved - tlf. 52 39 79 60 - Webmaster Ellen Olsen - Opdateret d. 21.9.2020