Opstilling af Jens Galschiøts skulpturer i Næstved den 27. juni 2014

Jens Galschiøt kom kørende til Næstved fredag den 27. juni 2014 om formiddagen medbringende sine tonstunge skulpturer og tre kraner. Hele dagen igennem kunne Næstved borgere overvære opstillingen af skulpturerne rundtomkring i byen. Jens Galschiøt blev assisteret af sine egne hjælpere samt medlemmer af Kunstforeningens bestyrelse Frank Nørby og Jens Boas Barlund. Lis Hansen fotograferede.

'Justitia - Survival of the fattest' bakses på plads ved Torvestræde.

Balanceaktskulpturerne stilles op ved den fritlagte Suså.

'Min indre svinehund' ved den fritlagte Suså.

Hjemløseskulpturerne - der overvejes en passende placering.

Hjemløseskulpturerne fragtes nænsomt rundt i byen.

Den store skulptur, som er en del af installationen 'Abrahams Børn', fragtes over Sct. Peders Kirkeplads. Den kan ses i Kunstforeningen indtil den 31. august.

Enkelte af Galschiøts flygtningefigurer kan ses i butikker i Næstveds centrum som her i Profil Optik. Resten af gruppen står i Kunstforeningen sommeren over.

Næstved Kunstforening - Sct. Peders Kirkeplads 14 C - 4700 Næstved - tlf. 52 39 79 60 - Webmaster Ellen Olsen - Opdateret d. 12.4.2015